Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Saar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Voldikuksed, kiirrulluksed, Tõstuksed, aknad, laadimissillad, remont, paigaldus, müük, hooldus

VILJANDI LINN, LEMBITU PST 13A KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Sakalale tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu kogub vahendeid hooldus- ja remondi töödeks ning vahendab kommunaalmakseid tarnijate ja korteriühistu liikmete vahel.

Dropdown

kõik artiklid

OVITEKS OÜ tegevusaruanne 2022

Oviteks OÜ on ettevõte, mis loodi 12. aprillil 2019. aastal, pühendudes erinevat tüüpi uste paigaldusele ja hooldustöödele. Selle ettevõtte asutamisest saadik o
ssb.ee
Oviteks OÜ on ettevõte, mis loodi 12. aprillil 2019. aastal, pühendudes erinevat tüüpi uste paigaldusele ja hooldustöödele. Selle ettevõtte asutamisest saadik on Oviteks OÜ pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on erinevat tüüpi uste paigaldus ja hooldustööd. See hõlmab mitmesuguseid uksi, sealhulgas siseuksi, välisuksi, garaažiuksi ja palju muud. Lisaks uste paigaldamisele pakub Oviteks OÜ ka uste hooldustöid, mis hõlmavad uste reguleerimist, lukkude vahetamist, uste värvimist ja palju muud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.