Rohkema info nägemiseks:

Kätli Saarkoppel-Kruuser

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
käsitöötooted ja -tarbed jms teenused, tooted, konsultatsioonid

VIDINAVAKK MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Vidinavakk ühendab rahvusliku tekstiili ja muu sarnase käsitööga seotud inimesi, kes koguvad käsitöömustreid ja uurivad käsitöö ajalugu. Aruandeaastal koguti rahvusliku tekstiili näidiseid, osteti tekstiilesemete valmistamiseks vajaminevat inventari ja materjale. Osaleti käsitöölaatadel ja muudel rahvusliku tekstiili eksponeerimisega seotud üritustel ning korraldati erinevaid käsitööga seotud koolitusi ja töötubasid. Plaanis on sama tegevusega jätkata kaasates rohkem antud valdkonnast huvitatud inimesi.

Dropdown

kõik artiklid

MUHU TANTSIB LAULAB MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Muhu tantsib laulab on loodud 2015.aastal. MTÜ ühendab Muhus tegutsevaid laulu-, tantsu- ja muusikaringe. 2023.aastal jätkab MTÜ oma põhikirjalise tegevus
ssb.ee
MTÜ Muhu tantsib laulab on loodud 2015.aastal. MTÜ ühendab Muhus tegutsevaid laulu-, tantsu- ja muusikaringe. 2023.aastal jätkab MTÜ oma põhikirjalise tegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.