Rohkema info nägemiseks:

Gunnar Kuusemets

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

HOONEÜHISTU VANA-KALAMAJA 7 TÜH tegevusaruanne 2022

Hooneühistul Vana-Kalamaja 7 on aruandeaastal olnud 9 liiget sh.7 füüsilist isikut ja 2 juriidilist isikut. Aruandeaastal on majandustegevus toimunud hoonete korrashoiu otstarbel.

Dropdown

kõik artiklid

VESKI PAAS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Veski Paas põhitegevuseks on paekivi kaevandamine millele eelneb aktiivse tarbevaru kinnitamine. Aktiivse tarbevaru kinnitamiseks on vajalik et ala oleks kae
ssb.ee
OÜ Veski Paas põhitegevuseks on paekivi kaevandamine millele eelneb aktiivse tarbevaru kinnitamine. Aktiivse tarbevaru kinnitamiseks on vajalik et ala oleks kaetud kehtivatele nõuetele vastava uuringuvõrguga. Seega on vajalik teostada alal geoloogiline uuring milleks on 2018.a. Keskkonnaametile esitatud geoloogilise uuringu loa taotlus. Kuna loa taotlust jätkuvalt menetletakse siis ei ole 2022.a. majandustegevust selle klassikalises mõttes toimunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.