Rohkema info nägemiseks:

Andres Rüüberg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NISSI PRITSUMEESTE ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Nissi Pritsumeeste Ühing on asutatud 2006. aastal eesmärgiga ühendada ja rakendadada vabatahtlikke tulekahjude ärahoidmiseks ja kustutamiseks ning ennetus-, avarii- ja päästetöödeks. Ühingus on aasta lõpu seisuga 28 tegevliiget ja 2 toetajaliiget. Lahkus 2 liiget seoses elukoha vahetusega.Ühinguga liitus 3 uut liiget, kelle I astme koolitused on pooleli. Nissi ja Turba komandod reageerisid Häirekeskuse kutsetele kokku 32 korral ja kokku tehti 48,5 tundi päästetöid. Seejuures Turba VPK tegi 28 väljasõitu teostas päästetöid 41,5 tundi. Nissi VPK tegi 4 väljasõitu ja teostas päästetöid 7,0

Dropdown

kõik artiklid

GARAAŽIÜHING PÕLLU MTÜ tegevusaruanne 2022

Garaažiühing Põllu on loodud 2000. aastal eesmärgiga hallata ja hooldada garaažikompleksi Turba alevikus, Harjumaal. Ühingul on 21 füüsilisest isikust liiget.
ssb.ee
Garaažiühing Põllu on loodud 2000. aastal eesmärgiga hallata ja hooldada garaažikompleksi Turba alevikus, Harjumaal. Ühingul on 21 füüsilisest isikust liiget. Ühingu juhatus on 3- liikmeline. Ühingu 2022.a tegevuskulu oli 310 eurot s.h elektrienergia 297 eurot ja maamaks13 eurot.Liikmetelt koguti kulude katteks 607 eurot. 2022. aastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Ühingul töötajaid ei ole. 2023. aastal jätkub põhitegevus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.