Rohkema info nägemiseks:

Kaido Karrik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ROELA JAHIPIIRKOND MTÜ tegevusaruanne 2022

Mtü Roela Jahipiirkond tegeleb jahipidamisega antud piirkonnas. 2022 aasta käive oli 0 eurot ja kahjum oli 0 eurot. Palgalisi töötajaid ei olnud, juhatuse liikmetele eraldi tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

JAHINDUSÜHISTU SÕMERU MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Sõmeru Jahindusühistu on asustatud 2002.aastal, kuid aktiivset tegutsemist alustas alles 2009. aastal. Oma tegevuses on seatud peaeesmärgiks jahinduse ja s
ssb.ee
MTÜ Sõmeru Jahindusühistu on asustatud 2002.aastal, kuid aktiivset tegutsemist alustas alles 2009. aastal. Oma tegevuses on seatud peaeesmärgiks jahinduse ja sellega kaasnevate tegevusalade arendamine ning oma liikmete kaudu jahijärelevalve ja looduskaitsealases töös osalemine. Aruandeaastal oli põhitegevus suunatud metssigade küttimisele taudi leviku piiramise eesmärgil. Aruandeaastal ei kasutatud palgalist tööjõudu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.