Rohkema info nägemiseks:

Priit Sutt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
hoolekanne, sotsiaalhoolekanne, Tervisekassa, Erihoolekandeteenus, riik ja ühiskond

SELTS RÄÄMA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Selts Rääma on heategevuslik mittetulundusühing. Ühingu eesmärgiks on asumiseltsi tegevus ja kogukonna esindamine. 2022.a. tegevust ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI HOOLEKANDE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Hoolekande Selts Selts on loodud suure eesmärgiga pakkuda sotsiaalhoolekande teenuseid erivajadustega inimestele Pärnumaal, Tori vallas, Jõesuu külas Vii
ssb.ee
Eesti Hoolekande Selts Selts on loodud suure eesmärgiga pakkuda sotsiaalhoolekande teenuseid erivajadustega inimestele Pärnumaal, Tori vallas, Jõesuu külas Viira Kodus. Viira Kodu on koht, kus raske ja sügava puudega noored leiavad endale kodu ja nende arengut toetava elukeskkonna. Meie missioon on anda intellektipuudega noortele võimalused mitmekülgseks eneseteostuseks ja kvaliteetseks igapäevaeluks, võimalused toetavaks töökeskkonnaks ning rehabilitatsiooniks. Majandusaasta lõpul oli hoolealuste arv 25.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.