Rohkema info nägemiseks:

Margus Laigu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HALJALA ALEVIKUSELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaasta põhitegevuseks oli Haljala Jaanitule organiseerimine ja lastele jõulumeeleolu loomine Haljalas. Tulevikus on plaanis taas taotleda KOP`st ja Haljala Vallast toetusi, et teostada programmilisi tegemisi ja ettevõtmisi. Jätkub ka annetuste abil ürituste korraldamine Haljalas. Haljala Alevikuseltsis pole palgalisi töötajaid ja juhatuse liikmetele pole arvestatud ning makstud tasusid.

Dropdown

kõik artiklid

KORVPALLIKLUBI B.C.HALJALA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Korvpalliklubi B.C. Haljala's aktiivset majandustegevust 2022.aastal ei toimunud. MTÜ Korvpalliklubi B.C.Haljala on jätkuvalt tegutsev ja otsib uusi võimal
ssb.ee
MTÜ Korvpalliklubi B.C. Haljala's aktiivset majandustegevust 2022.aastal ei toimunud. MTÜ Korvpalliklubi B.C.Haljala on jätkuvalt tegutsev ja otsib uusi võimalusi 2023.aastaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.