Rohkema info nägemiseks:

Tiit Salvan

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PÜHAJÕE MAARJA KOGUDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Pühajõe Maarja Koguduse põhitegevuseks on usuorganisatsiooni tegevus ( EMTAK 94911). Tegevuskoht on Eesti Vabariik, Toila vald, Pühajõe küla. EELK Pühajõe Kirik taasalustas tegevust 20.05.1993.a. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud 2022.a. kohta. EELK Pühajõe Koguduse majandustegevust korraldab 5 liikmeline juhatus. . Aruandeaastal maksti juhatuse liikme tasu 1 (ühele) juhatuse liikmele 1375 eurot. Liikmeid, kes annetasid oli 2022.a. 32 inimest summas 2499.-€. .

Dropdown

kõik artiklid

TOILA-ONTIKA MEREKUURORT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Toila Ontika Merekuurort (TOM) asutati 2001.a. Toila ja Ontika piirkonna turisminduse ja tervisespordi arendamiseks esitatud projektidega saadud vahendite j
ssb.ee
MTÜ Toila Ontika Merekuurort (TOM) asutati 2001.a. Toila ja Ontika piirkonna turisminduse ja tervisespordi arendamiseks esitatud projektidega saadud vahendite ja erinevate annetuste tulemusel. TOM-i peamiseks tegevusvaldkonnaks on turismimajanduse ja tervisespordi arendamine. 2022. aastal aktiivset tegevust ei toimunud. MTÜ Toila Ontika Merekuurorti juhatus on 4-liikmeline, juhatuse liikmetele 2022.a. tasusid ei ole makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.