Rohkema info nägemiseks:

Taivo Pahmann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
seltsid, ühingud, riik ja ühiskond

KAUTJALA-PATIKA KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Külaselts jätkas aruandeperioodil mitmesuguste traditsiooniliste ja uute tegevustega. Eraldi tuleb kindlasti mainida Kautjala kooli kokkutulekut, mis toimus 22. mail 2022 Patika vana koolimaja õuel. Kokku sai hulgaliselt endisi õpilasi ja kohal oli ka õpetaja Ilme Hio. Avati mälestustahvel koolimaja seinal. Kokkutulekuga algas ka Kautjala kooli digikogu koostamine - kogusime fotosid ja mälestusi koolist. Digikogu projekt jätkus aasta lõpuni Kautjala kooli arhiivimaterjalide kogumisega. Täname projekti eest põhilist töötegijat Eha Järvoja ning rahalise toetuse eest Eesti Kultuurkapitali.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI TEATRI TEHNILISTE TÖÖTAJATE ÜHENDUS tegevusaruanne 2022

Liikmete arv: 182 ETTTÜ aumärgi “Ajab juhtme kokku küll..” sai 2022. aastal Eve Komissarov. Aumärk antakse vähemalt 15 aastat erialast tööd teinud ETTTÜ liikme
ssb.ee
Liikmete arv: 182 ETTTÜ aumärgi “Ajab juhtme kokku küll..” sai 2022. aastal Eve Komissarov. Aumärk antakse vähemalt 15 aastat erialast tööd teinud ETTTÜ liikmest loovtehnilisele töötajale, kelle töö ja pühendumus väärib kolleegide hinnangul tunnustust. Aumärgi saaja valib ETTTÜ juhatus, laureaat kuulutatakse välja teatripäeval, 27. märtsil. ETTTÜ juhatuse koosolekud toimusid regulaarselt Teamsi ja Zoomi vahendusel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.