Rohkema info nägemiseks:

Erki Lind

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LINDER INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Linder Invest OÜ põhitegevusalaks on elamute- ja mitteeluhoonete ehitus (EMTAK kood 41201), mille aruandeaasta müügikäive oli kokku 140 178 eurot. Lisks põhitegevusalale tegeles ettevõte aruandeaastal survepuhastusteenuse pakkumisega ning vähesel määral endale kuuluva kinnisvara edasi üürimisega. Kokku oli aruandeaasta käive 171 041 eurot. Aruandeaasta lõpetas ettevõte kasumlikult, aruandeaasta kasum oli ~ 78 000 eurot. Aruandeaastal ettevõttes töötajaid ei olnud ning töötasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PURSPEC OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ PurSpec põhitegevusalaks on muud mujal liigitamata eriehitustööd (EMTAK 4399). PurSpec OÜ eesmärgiks on pakkuda klientidele kaasaegseid PUR vahuga soojustus-
ssb.ee
OÜ PurSpec põhitegevusalaks on muud mujal liigitamata eriehitustööd (EMTAK 4399). PurSpec OÜ eesmärgiks on pakkuda klientidele kaasaegseid PUR vahuga soojustus- ja polükarbamiid hüdroisolatsiooni lahendusi. Aruandeaasta realiseerimise netokäive oli 20 980 eurot. OÜ PurSpec lõpetas aruandeaasta kahjumlikult. Aruandeaasta kahjum oli 2828 eurot. Aruandeaastal ettevõttel töötajaid ei olnud, seetõttu ei tehtud ka palgalisi väljamakseid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.