Rohkema info nägemiseks:

Vjatšeslav Bortnik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MUUGA PÄÄSTESELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

2017. aastal asutatud Muuga Päästeselts MTÜ põhitegevusalaks on jätkuvalt tuletõrje- ja päästeteenused, vetelpääste, häirekeskustealane töö (vastab EMTAK klassifikatsioonile 84251). Aastal 2022 jätkas Muuga Päästeselts tuleohutuse ja -õppe koolituste ja infopäevade läbiviimist. Majandusaastal MTÜ-l töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmed tasu juhtimise eest ei saanud. Järgmisel tegevusaastal plaanib MTÜ Muuga Päästeselts jätkata senist aktiivset tegevust, et arendada inimeste teadlikkust tuleohutusnõuetest ning õpetada reageerimist tulega seotud olukordades.

Dropdown

kõik artiklid

HC SPARTA TALLINN MTÜ tegevusaruanne 2022

HC SPARTA TALLINN MTÜ asutati 2018.a. oktoobris. Ühingu põhitegevusalaks on vastavalt EMTAK klassifikatsioonile spordiklubide tegevus. Majandusaastal 2022 ühin
ssb.ee
HC SPARTA TALLINN MTÜ asutati 2018.a. oktoobris. Ühingu põhitegevusalaks on vastavalt EMTAK klassifikatsioonile spordiklubide tegevus. Majandusaastal 2022 ühingul töötajaid ei olnud ning juhatuse liikmetele tasu ei makstud. Jätkatakse tavapärase tegevusega ka järgneval majandusaastal propageerimaks sportlikku eluviisi ning tutvustamaks hoki-mängu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.