Rohkema info nägemiseks:

Rasmus Toompere

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
raamatud ja raamatukogud, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

LAULUSTUUDIO LAULUHALDJAS MTÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022 MTÜ Laulustuudio Lauluhaldjas Laulustuudio tegutseb oktoobrist 2008 ning on loodud eesmärgiga toetada koolieelsete laste muusikalist arengut ja loovust. Õppeaasta on jagatud kaheks perioodiks. Igal perioodil on plaanis teha üks suurem projekt, mille tulemusena valmib lastelavastus või kontsertetendus. Projektide eesmärgid on: *Anda lastele võimalus esinemiseks *Luua muusikalist materjali ja süstematiseerida need õppematerjaliks *Arendada lapsi mitmekülgselt muusikaga 2022. aasta Laulustuudio töös osales 99 last, neist 6 tasuta. Tegevus toimus kahes erinevas lasteaias.

Dropdown

kõik artiklid

TARTU LINN, VEERIKU TN 8 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Tartu linn, Veeriku tn 8 korteriühistu eesmärgiks on Tartus Veeriku 8 asuva elamu korteriomandite esemeks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ja selle juu
ssb.ee
Tartu linn, Veeriku tn 8 korteriühistu eesmärgiks on Tartus Veeriku 8 asuva elamu korteriomandite esemeks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamine. Korteriühistut juhib juhatus. Juhatuse liikmele maksti juhatuse liikme tasu, kogu kulu kokku 2394 eurot. KÜ-l töötajaid aruandeperioodil ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.