Rohkema info nägemiseks:

Tiiu Pihla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
seltsid, ühingud, riik ja ühiskond

KAPERA KANDI ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Kapera Kandi Ühing tegutseb 2006. aastast alates.Jätkatakse traditsioone (talgud, kodukandipäev, meisterdamispäevad, jaanituli) ja uuendatakse tegevusi. Toimus suur mängude õhtu kõigile. Tegeldakse maja ja ümbruse korrashoiuga.Juhatuse liikmetele palka ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

VANA-VASTSELIINA RAAMATUKOGU SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Vana-Vastseliina Raamatukogu Selts tegutseb 1995. aastast alates.. Viimastel aastatel on saanud traditsiooniks kultuurialased õppereisid . 2022.aastal korralda
ssb.ee
Vana-Vastseliina Raamatukogu Selts tegutseb 1995. aastast alates.. Viimastel aastatel on saanud traditsiooniks kultuurialased õppereisid . 2022.aastal korraldas selts õppereisi Ida-Virumaale. Tutvuti Iisaku koduloomuuseumiga ja sealsete rohkete näitustega. Külastati Alutaguse, Vasknarva, Rannapungerja, Kuremäe vaatamisväärsusi, Kauksi randa, Peipsi liivaluiteid. Reisi toetas Võru Vallavalitsus. Kirjandusüritused, arutelud toimusid raamatukogus. Tegevus jäädvustati fotodel ja kroonikas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.