Rohkema info nägemiseks:

Anna Antoniv

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

UKRAINA KULTUURI-HARIDUSÜHING STOŽARÕ MTÜ tegevusaruanne 2022

Ajaloolise kodumaa - Ukraina kultuuri ajaloo, kommete ja parimiste tundmine ning keele õppimine ja säilitamine. Süvendavad armastust Eestimaa vastu, kus me elame ja millene annab meile võimaluse mitmesuguste rahvuskultuuride õitsenguks, Töö finanseerimine toimub Eesti Integratsiooni Sihtasutus, Maardu linnavalitsus.

Dropdown

kõik artiklid

KULTUURIÜHING JATRAN MTÜ tegevusaruanne 2022

Kultuuriühing JATRAN asutati 07.02.2017.a. Samal aastal alustati majandustegevusega ning 2022 aastani põhitegevuseks olid rahvusvähemuste ühendused ja kultuuris
ssb.ee
Kultuuriühing JATRAN asutati 07.02.2017.a. Samal aastal alustati majandustegevusega ning 2022 aastani põhitegevuseks olid rahvusvähemuste ühendused ja kultuuriseltsid, rahvusvahelise austuse ja sõpruse edendavad ühendused. 2022 aastal Kultuuriühing JATRAN esitas rahvuslikke laule, osales rahvusliku toidu valmistamises ja degusteerimises. 2022 aastal ürituste realiseerimine moodustas 1972 eurot. Kultuuriühing JATRAN põhitegevus on muusika propageerimine, kulturi-ja ühiskondlik tegevus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.