Rohkema info nägemiseks:

Helve Schasmin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TARTU LINN, MÕISAVAHE TN 14 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2023

2023. aastal K/Ü Mõisavahe 14 tegevus oli tavapärane : maja ümbruse korrastamine - niitmine, hooldustööd maja ümber ja majas sees. Likvideeriti ummistusi, parandati torusid. Toimus iga-aastane küttesüsteemide hooldus - torude läbipesu ja surveproov. Suuremaid töid maja korrastamisel oli fassaadi remont - täideti vuugivahed. Vanad keldriaknad vahetati uute pakettakende vastu.

Dropdown

kõik artiklid

HOONEÜHISTU ANNE SIGNAAL TÜH tegevusaruanne 2023

2023. aastal tehti ühistu poolt tavapäraseid hooldustöid - ümbruse niitmine, koristamine. Probleemiks on osutunud sissesõidutee II korrusele, linn tegi osalisel
ssb.ee
2023. aastal tehti ühistu poolt tavapäraseid hooldustöid - ümbruse niitmine, koristamine. Probleemiks on osutunud sissesõidutee II korrusele, linn tegi osaliselt korda nendele kuuluva tänavaosa, mis põhjustab sadevee valgumise ühistu territooriumile. Parkimine garaažide ette on olnud probleem aastaid, paigaldati parkimist keelavad liiklusmärgid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.