Rohkema info nägemiseks:

Ülle Lillepea

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RANNU KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Rannu Külaselts on moodustatud 28.01.2014. aastal. MTÜ moodustati eesmärgiga Rannu küla elanike majandusliku, kultuurilise ja sotsiaalse arengu toetamiseks ja huvide kaitsmiseks. Külal on pikaajaline kooskäimise traditsioon. Lihtliikmeid on kuus ja juhatuse liikmeid kaks (Ülle Lillepea ja Kaarin Oras). MTÜ Rannu Külaseltsi tegevused 2023a. 1. Vastlapäeva tähistamine Rannul 2. Sokolaadi töötuba ja film“Suvitajad“ 3. Sonda loodusseltsi kokkutulek ja pühade ettevalmistus 4. Rannu küla talgud 5. Suure suguvõsa kokkutulek ja sportlikud mängud 6. Külade jaanituli Rannu pargis 7.

Dropdown

kõik artiklid

VIRU-NIGULA VALD, RANNU KÜLA, VAHTRA TN 7 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2023

Viru-Nigula vald, Rannu küla, Vahtra 7 korteriühistu põhitegevusalaks on Vahtra 7 asuva korterelamu mõtteliste osade haldamine ja korteriomanike ühiste huvide e
ssb.ee
Viru-Nigula vald, Rannu küla, Vahtra 7 korteriühistu põhitegevusalaks on Vahtra 7 asuva korterelamu mõtteliste osade haldamine ja korteriomanike ühiste huvide esindamine. 2023. a ei olnud korteriühistul palgalisi töötajaid. Juhatuse liikmele liikmetasu ei makstud. 2024. a on plaanis jätkata senist tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.