Rohkema info nägemiseks:

Katrin Kabun

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

FUTIN DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on käsitöötoode valmistamine ja müük ning enda kinnisvara üürimine. Teenuse tarbijad juriidilised ning füüsilised isikud. Tegevjuhtkonnale aruandeaastal tasu makstud ei ole. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu makstud ei ole, soodustusi antud ei ole. Töötajaid ei olnud, vajalikud tööd tegi omanik ise või on vajalikud tööd-teenused sisse ostetud.

Dropdown

kõik artiklid

FLEXIWOOL OÜ tegevusaruanne 2022

FlexiWool OÜ on registreeritud äriregistris 30.07.2020. Majandustegevust alustati 2020. aasta detsembris. FlexiWool OÜ põhitegevusalaks on vildist lauasirmide
ssb.ee
FlexiWool OÜ on registreeritud äriregistris 30.07.2020. Majandustegevust alustati 2020. aasta detsembris. FlexiWool OÜ põhitegevusalaks on vildist lauasirmide tootmine. Ettevõttes ei olnud 2022. majandusaastal töölepingulisi töötajaid ja töötasu ei makstud. Juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.