Rohkema info nägemiseks:

Tiia Must

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kultuur ja haridus, riik ja ühiskond

VÕRU FOLKLOORIFESTIVAL MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Võru Folkloorifestival on MTÜ, mille peaeesmärgiks on kultuuripärandi säilitamine ja arendamine. Eesmärgi saavutamiseks korraldab MTÜ (põhikirja punkt 2.1) festivale, kontserte ja muid üritusi; organiseerib koolitusi, kultuurialaste õppevahendite ja muude väljaannete kirjastamist ja levitamist; tegeleb konverentside, seminaride jms korraldamisega; loob ja tihendab rahvusvahelisi sidemeid; annab konkursi korras välja stipendiume õppe- ja teadustööks ning loominguliseks tegevuseks. MTÜ missiooniks on edendada rahvatantsu ja selle ala festivalide kultuuri Eestis ja kanda seda kultuuri

Dropdown

kõik artiklid

MUINASJUTUMAA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Muinasjutumaa tegutses 2022.a. lähtuvalt põhikirjalistest eesmärkidest. Võru linna lapsevanematele korraldati 7 ja linna lasteaiaõpetajatele üks koolitus.
ssb.ee
MTÜ Muinasjutumaa tegutses 2022.a. lähtuvalt põhikirjalistest eesmärkidest. Võru linna lapsevanematele korraldati 7 ja linna lasteaiaõpetajatele üks koolitus. Annetuste toel kogutakse raja korvpallikonstruktsiooni ostmiseks. MTÜ liikmed tegutsevad vabatahtlikena ja on abiks erinevate ürituste korraldamisel. MTÜ Muinasjutmaa jätkab senist tegevust ka 2023. aastal. MTÜ tööd korraldab kolmeliikmeline juhatus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.