Rohkema info nägemiseks:

Koidu Kuura

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NOBEDAD NÄPUD MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Nobedad Näpud 2022 aastal on käsitööringid toimunud igal neljapäeval. Oleme külastanud ja uusi tarkusi omandanud Audru Muuseumi korraldatud arhailistes käsitöötubades. Käisime külas Virtsu käsitööseltsil, kus saime endale uusi oskusi ja tutvuime teiste kaunite käsitöödega. Oleme osalenud erinevatel laatadel oma käsitööga ja läbi viinud väiksemaid õpitubasid. Kohapeal oleme läbi viinud erinevas tehnikas käsitöö õpitubasid piirkonna rahvale.

Dropdown

kõik artiklid

SINISED LAINED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sinised Lained ettevõte tegeleb erinevate tegevusvaldkondadega, peamine sissetulek on tulnud 2022 aastal purjepaadi Bavaria 44 rentimisest, võsatöö ja raamat
ssb.ee
OÜ Sinised Lained ettevõte tegeleb erinevate tegevusvaldkondadega, peamine sissetulek on tulnud 2022 aastal purjepaadi Bavaria 44 rentimisest, võsatöö ja raamatupidamisteenuse pakkumisest. OÜ Sinised Lained peamisteks koostöö partneriteks olid aastal ettevõtted Pärnu Jahtklubi, Samba OÜ, PJK Haldus OÜ, Kodukatus OÜ ja FIE Mati Kuura Vedu kellega kõigiga jätkub hea koostöö.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.