Rohkema info nägemiseks:

Aleksandra Germanovna Azova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
teadusasutused, riik ja ühiskond

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIKU PALDISKI RADONEŽI VAGA SERGI KOGUDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kiriku Paldiski Püha Suurmärter Panteleimoni Kogudus koguduse tegevuse eesmärgiks on saavutada õigeusus ühinenud inimeste kristlik pääsemine: usulistes talitustes osalemise, evangeeliumi õpetuse jargimise, kristliku usu levitamise, kristliku heategevuse ning isikliku vaimuliku taiustumise kaudu. Koguduses toimuvad kõik Õigeusu Kirikus kasutasel olevad usulised talitused kas pühakojas või sellest väljaspool. Jumalateenistused, loengud, vestlused, heategevuslik tegevus.

Dropdown

kõik artiklid

ELTIS INTERCOM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Eltis Intercom alustas oma tegevust 2015.a., vaid esmakanne Äriregistris on tehtud 30.12.2014.a. 2022.a. sai ettevõtte kasumit 3 473 eurot. Ettevõtte on jä
ssb.ee
OÜ Eltis Intercom alustas oma tegevust 2015.a., vaid esmakanne Äriregistris on tehtud 30.12.2014.a. 2022.a. sai ettevõtte kasumit 3 473 eurot. Ettevõtte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.