Rohkema info nägemiseks:

Pille Lend

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ELDRED MEDICAL OÜ tegevusaruanne 2022

Alustasime mais 2015 kiirabiteenuse osutamist 1-e kiirabibrigaadiga Valga maakonnas koostöös Valga Haigla AS-iga. Aastal 2020 suundusime oma tegevustega õendusabi teenuse osutamisele. Osutasime märtsist alates õendusabi Politsei ja Piirivalveameti Kinnipidamiseksuses. Lisaks pakkusime kiirabialast julgestust avalikel üritustel. 2021 aastal aktiivset ja pidevat ajandustegevust ei olnud. Abistasime teisi tervishoiuteenuse osutajaid tööjõuga ja konsultatsioonidega. 2022 aasta soovime taastada aktiivse tegevuse eelkõige kiirabiteenuses.

Dropdown

kõik artiklid

ROHELINE RIST MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Roheline Rist on majandusaasta jooksul vahendanud abi selle vajajatele, aidates umbes 63 korral transpordiga, kokku viinud aitajad ja abivajajad ning pakkun
ssb.ee
MTÜ Roheline Rist on majandusaasta jooksul vahendanud abi selle vajajatele, aidates umbes 63 korral transpordiga, kokku viinud aitajad ja abivajajad ning pakkunud esmaabi ja pürotehnilisi lahendusi 27 korral. Koguseis juhatuses on kolm liiget. Edukalt pakuti ka abi remondi- ja ehitusvaldkonnas ning samuti aidati eakaid ning vähekindlustatud lastega peresid, kelle aidati soetada vajaminevais esmemeid aianduses, remondiks ja käsimüügiravimeid. Aasta jooksul on peetud üks üldkoosolek, suveseminar ja kaks infotundi, mille tarbeks on ka renditud ruumening pakutud toitlustust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.