Rohkema info nägemiseks:

Karin Gross

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Elektrimootorid, generaatorid ja transformaatorid, Väljaspool kodu osutatav üldhooldusteenus

ÜLENURME KÄSITÖÖ-JA RAHVUSKULTUURI SELTS NURMENUKK MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Ülenurme Käsitöö- ja Rahvuskultuuri Seltsi NURMENUKK põhitegevusalaks on käsitöö arendus, koolitused ja seltsi juures tegutseb Ülenurme segakoor. Põhitegevuspiirkonnaks on Kambja vald . MTÜ juhatuse liikmetele töötasu ei makstud 2022.a.

Dropdown

kõik artiklid

KARDAS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ KARDAS asutati 2016.aastal, tegevus käivitus 2017.aastal. OÜ Kardas tegevusalaks on majutusteenuse pakkumine Hiiumaal. Tegevus toimub valdavalt suvekuudel.
ssb.ee
OÜ KARDAS asutati 2016.aastal, tegevus käivitus 2017.aastal. OÜ Kardas tegevusalaks on majutusteenuse pakkumine Hiiumaal. Tegevus toimub valdavalt suvekuudel. Majutusteenuse kasutajateks on põhiliselt pered ja sõpruskonnad. Majutus mahtab kuni 8 ööbijat. Kasutada on suvekuudel kogu maja. 2018.aasta lõpus soetasime 10 jalgratast, et pakkuda puhkajatele võimalust avastada Hiiumaad jalgrattaga sõites. 2022.aastal majandustegevust ei toimunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.