Rohkema info nägemiseks:

Kairit Lindmäe

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, AIA TN 64 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu on mittetulundusühing, mis moodustati Aia 64 majavalduse ja ühistu liikmete omanduses olevate korterite haldamiseks. Kortereid on ühistus 24. 2022 aastal korteriühistu ehitas remondifondi arvelt prügimaja ja 2023 aastal on plaanis alustada vesi- ja kanalisatsiooni torude ja vundamendi rekonstrueerimisega. Korteriühistu tegevust juhib 4 liikmeline juhatus. Juhatuse esimehele on makstud töötasu 765 eurot. Palgalist personali oli ühistul 2022 aastal 2 ja nende palgasumma oli 2 178 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

T-KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

T-Klubi eesmärgiks on talisuplusest huvitatud inimeste ühendamine, neile suplusvõimaluse tagamine, selleks ohutute tingimuste loomine ja vaba aja sisustamine. K
ssb.ee
T-Klubi eesmärgiks on talisuplusest huvitatud inimeste ühendamine, neile suplusvõimaluse tagamine, selleks ohutute tingimuste loomine ja vaba aja sisustamine. Korraldatud on tervist karastavaid ja sportlike üritusi klubi ja selle liikmete tegevuse kaudu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.