Rohkema info nägemiseks:

Natalya Isayevska

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Vaba aeg, puhkus ja meelelahutus

KOHTLA-JÄRVE ARSTIDE AMETIÜHING tegevusaruanne 2023

Kohtla-Järve Arstide Ametiühingu põhieesmärgiks on oma liikmetele professionaalsete huvide esindamine ja kaitse suhetes riigiasutuste,kohalike omavalitsuste ja teiste organisatsioonitega. 2023 aruandeaasta tulud: liikmetelt saadud liikmemaksud summas 26 326 euro. Kulu artikliteks on põhikirjalise tegevusega seotud kulud ja väljamakstud toetused summas 14 921 euro . 2024.a.planeeritakse osutada oma liikmetele metoodilist ja praktilist abi.

Dropdown

kõik artiklid

UKRAINA KAASMAALUS DVA KOLJORÕ MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Ukraina kaasmaalus
ssb.ee
MTÜ Ukraina kaasmaalus "Dva Koljorõ" ei tegele kommertstegevusega. Ukraina kaasmaalus "Dva Koljorõ" oli asutatud 06.05.2013. Eesmärgiks on säilitada oma emakeelt, ukraina kultuuri ja traditsioone. Rakendatakse järgmistes valdkondades: haridus-, kultuuri-, informatsiooniline. Tööd viidi läbi projektide raames Ida-Virumaa Integratsioonikeskuse ja kohalike omavalitsuste.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.