Rohkema info nägemiseks:

Eneli Mikko

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Reklaaminõustamisteenused, Suhtekorraldusteenused, õigus- ja konsultatsiooniteenused

CHANGELAB OÜ tegevusaruanne 2022

Changelab OÜ tegevused ei olnud 2022. a. aktiivses faasis, kuna toimusid ettevalmistused teenuste arendamiseks. Järgneval, 2023. aastal on kavas äritegevus taaskäivitadada ja suunata muutuste juhtimise teenused eelkõige avaliku sektori organisatsioonidele.

Dropdown

kõik artiklid

AKKADIAN OÜ tegevusaruanne 2022

Akkadian on keskendunud keeruliste ülesannete lahendamisele peamiselt neis tegevusvaldkondades: IT- ja digitehnoloogiad, keskkond ja säästlik areng, tervishoid
ssb.ee
Akkadian on keskendunud keeruliste ülesannete lahendamisele peamiselt neis tegevusvaldkondades: IT- ja digitehnoloogiad, keskkond ja säästlik areng, tervishoid ja inimvara. 2022. aastal jätkati samade põhivaldkonna klientide nõustamist; arendati edasi kolme ärisuunda: senise strateegilise kommunikatsiooni teenuse juurde ka äriarendust /muutuste juhtimist kui ka koolituskorraldust. Strateegilise kommunikatsiooni suunas laiendasime kliendibaasi nii era- kui ka avaliku sektori organisatsioonidega, senisest enam lisandus poliitikakujundamise-alast nõustamist ning stakeholder-suhete juhtimist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.