Rohkema info nägemiseks:

Siiri Kohver

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

RAKVERE SEGAKOOR MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Rakvere Segakoor asutati 30.09.2009.a. MTÜ juhtorganiks on juhatus ja juhatus koosneb alates 2019 aastast viiest liikmest. Mittetulundusühingu tegevuse põhieesmärgiks on hea koorilaulu väljendamine ja propageerimine, Rakvere linna ja maakonna kultuurielu edendamine, lauljate ja kuulajate esteetiline arendamine, koori liikmete muusikaline harimine. Ühingu ülesanneteks on eelnimetatust huvitatud füüsiliste koondamine ning ühendamine, neile sobiliku tegevuse leidmine ja selleks vajalike tingimuste loomine. Juhatuse liikmetele juhatuse liikmetasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

SPORDISARJAD MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Spordisarjad asutati 09.08.2022.a. MTÜ juhtorganiks on juhatus ja juhatus koosneb kahest liikmest. Mittetulundusühingu tegevuse põhieesmärgiks on tõsta suu
ssb.ee
MTÜ Spordisarjad asutati 09.08.2022.a. MTÜ juhtorganiks on juhatus ja juhatus koosneb kahest liikmest. Mittetulundusühingu tegevuse põhieesmärgiks on tõsta suusatamise populaarsust ja aktiviseerida piirkonna suusaelu, propageerida sportlikke eluviise ja liikumisaktiivsust ning tutvustada maakonna erinevaid suusaradu ja võimalusi suusatamise harrastamiseks. Juhatuse liikmetele juhatuse liikmetasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.