Rohkema info nägemiseks:

Elis Hannolainen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

JANHAN OÜ tegevusaruanne 2023

Äritegevus 2023.aastal ei teenitud müügitulu, samuti ei olnud ka kulusid. 2024 plaanid Teenida kasumit. Lisainfo Aruande netovara ei vasta seaduses toodud nõudele ehk osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist. Kuna tegemist on osakapitali sissemakseta osaühinguga, siis on antud olukord lubatud, sest omakapital ei langenud alla nulli.

Dropdown

kõik artiklid

FORLAK OÜ tegevusaruanne 2023

Üldinfo OÜ Forlak on 2018. aasta aprillist tegutsev ettevõte, kelle tegevusvaldkonda kuulub toitlustuse ja jookide serveerimine. 2023 äritegevus Pakuti toitu
ssb.ee
Üldinfo OÜ Forlak on 2018. aasta aprillist tegutsev ettevõte, kelle tegevusvaldkonda kuulub toitlustuse ja jookide serveerimine. 2023 äritegevus Pakuti toitude serveerimist väliüritustel. Suveks palgati ajutised töötajad. Ettevõtte müügitulu oli 13 912 eurot ja kasumiks kujunes 2227 eurot. 2024 plaanid Jätkata jookide serveerimisega väliüritustel, renoveerida ja rentida oma kinnisvara.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.