Rohkema info nägemiseks:

Jürgo Järving

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI METSAMAJANDAJATE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Metsamajandajate Selts on mittetulundusühing. Selts on vabatahtlikult liitunud isikute mittetulunduslik ühing, mille eesmärgiks ega põhitegevuseks ei ole majanduse kaudu tulu saamine vaid oma liikmete teenindamine. Selts kasutab oma tulu vaid põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks ja ei jaota kasumit oma liikmete vahel. Seltsi eesmärgiks on: 1. Koondada üle-eesti sarnaste huvidega metsaomanikud ning aidata ühistegevuse kaudu oma liikmetel metsamajanduslikke tegevusi läbi viia 2. Täiendada oma liikmete metsandusalaseid teadmisi ja edastada asjakohast informatsiooni. 3. Aidata oma

Dropdown

kõik artiklid

METSAHALDUR OÜ tegevusaruanne 2022

Metsahaldur OÜ on 2014. aastal asutatud metsamajandusega tegelev äriühing. Tegevusvaldkonnad: (cid:127) Erametsade haldamine (cid:127) Metsaraietööd (cid:127)
ssb.ee
Metsahaldur OÜ on 2014. aastal asutatud metsamajandusega tegelev äriühing. Tegevusvaldkonnad: (cid:127) Erametsade haldamine (cid:127) Metsaraietööd (cid:127) Metsade uuendamine ja metsakasvatus (cid:127) Metsamaaparanduse projekteerimine ja teostamine (cid:127) Kasvava metsa raieõiguse ja metsamaterjali ost (cid:127) Metsainvesteeringute haldamine (cid:127) Metsanduslikud konsulatsioonid Keskmine töötajate arv 2022 aastal on 3 töötajat ja tööjõukulud kokku olid 46 tuhat eurot. Ettevõtte juhatus on 1 liikmeline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.