Rohkema info nägemiseks:

Triin Jakobson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
tehnilise disaini teenused, ehitus

MELIOREK OÜ tegevusaruanne 2022

Meliorek OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevusalaks on ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine. 2022.a. aasta müügitulu oli 188 535 eurot ja kasum 41 777 eurot. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmetele juhatuse töös osalemise eest eraldi juhtimistasu aruandeperioodil ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

LANDLY OÜ tegevusaruanne 2022

Landly OÜ on 2020. aastal asutatud erakapitalil kapitalil põhinev ettevõte. Põhitegevusala Ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine. Ettevõtte
ssb.ee
Landly OÜ on 2020. aastal asutatud erakapitalil kapitalil põhinev ettevõte. Põhitegevusala Ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine. Ettevõttes töötas aruande aastal keskmiselt 1 inimene. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmetele juhatuse töös osalemise eest eraldi juhtimistasu aruandeperioodil ei makstud. 2022a müügitulu 53220€, kasum seejuures 22302€ 2023. a on plaanis jätkata kasumlikku tegevust ning säilitada usaldusväärseid töösuhteid olemasolevate koostööpartneritega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.