Rohkema info nägemiseks:

Liia Koorts

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Vaba aeg, puhkus ja meelelahutus

MEHED MANDRILT MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal käidi esinemas üle Eesti, sh ka Muhu kohvikute päeval. Lisaks tegeleti esinemiseks dekoratsioonide tegemisega.

Dropdown

kõik artiklid

KOOGI KÜLA SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Koogi küla seltsi juhatuses 7 liiget. MTÜs 25 liiget. Eesmärk on külaelu edendamine, kultuuriliste väärtuste ja traditsioonide hoidmine. Selts on korraldanu
ssb.ee
MTÜ Koogi küla seltsi juhatuses 7 liiget. MTÜs 25 liiget. Eesmärk on külaelu edendamine, kultuuriliste väärtuste ja traditsioonide hoidmine. Selts on korraldanud külapäeva, järvemuusikakontserdi, talgupäeva. Lisaks teinud külaplatsi ja rannaala korrastamist. Soovime, et meie küla oleks jätkusuutlik ja noored tahavad koju tagasi tulla, sest ka väikeses külas on kõik olemas - oma külaplats, külakoda, mõnus kogukond, oma kultuur ja oma armas kodu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.