Rohkema info nägemiseks:

Janne Arak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitusmasinad ja tööriistad, masinad ja tööriistad, mõõteseadmed ja -tööd, Veearvestite müük, ehitus ja kinnisvara

VOLLE AKADEEMIA OÜ tegevusaruanne 2022

Volle Akadeemia OÜ on 2021 sügisel asutatud osaühing. Ettevõtte põhitegevuseks on rannavõrkpalli treeningute andmine erinevatele sihtgruppidele Ülemiste Beach House`is. Lõppenud aruandeperioodi müügitulu oli 69 548 eurot ja kasumiks kujunes 9 808 eurot. Juhatus hindab majandustulemust rahuldavaks. Volle Akadeemia OÜ investeeris lõppenud majandusaastal põhivarasse 1 376 eurot. Täistööajale taandatuna ei olnud äriühingus 2021-2022. mjandusaastal töötajaid. Töötasufond oli 5 785 eurot. Volle Akadeemia palkab projektipõhiselt ja vastavalt vajadusele lisatööjõudu. Järgmisel, 2023.

Dropdown

kõik artiklid

MESA EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

MESA Eesti OÜ peamine ülesanne aruandeaastal oli soojusenergia ja vee mõõte-/jaotusseadmedte müük, rent, hooldus- ning arvestusteenuste teostamine. Samuti MESAs
ssb.ee
MESA Eesti OÜ peamine ülesanne aruandeaastal oli soojusenergia ja vee mõõte-/jaotusseadmedte müük, rent, hooldus- ning arvestusteenuste teostamine. Samuti MESAsystems toodete ja teenuste tutvustammine Eestis. MESA Eesti OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaatal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine. Juhtkonna üheks prioriteediks on jätkuvalt tegevuse efektiivsuse suurendamine läbi seamete- ja teenuste müügi ja töötajate koolitamise. Läbi selle looda juhatus uut ja suuremat kasumit mis aitab ettevõttel paremini toime tulla tihedamas konkurentsis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.