Rohkema info nägemiseks:

Kaupo Kask

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kioskimüük jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PIIBUMEISTRID OÜ tegevusaruanne 2023

Alustas tegevust 2015. aasta veebruaris. Põhitegevuseks oli vesipiipude pakkumine erinevatel väliüritustel. 2023. aastal majandustegevust ei toimunud. Juhatuse liikmetele tasu 2023. aastal ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

ADVOKAADIBÜROO KAUPO KASK OÜ tegevusaruanne 2023

Advokaadibüroo Kaupo Kask (edaspidi Advokaadibüroo) on asutatud 21.12.2022 ning ettevõtte tegevusalaks on õigusteenuse osutamine. Ettevõtte tegevusvaldkonnaks
ssb.ee
Advokaadibüroo Kaupo Kask (edaspidi Advokaadibüroo) on asutatud 21.12.2022 ning ettevõtte tegevusalaks on õigusteenuse osutamine. Ettevõtte tegevusvaldkonnaks ja eesmärgiks on professionaalse ja kvaliteetse õigusteenuse (advokaaditeenuse) osutamine. Advokaadibüroo osutab oma klientidele asjatundlikku juriidilist nõustamisteenust tsiviil- ja haldusõiguses ja esindab kliente kohtumenetlustes. Lisaks pakume õiguslikke konsultatsioone, juriidiliste dokumentide koostamist, klientide esindamist teiste isikutega suhtlemisel ning kohtu-, vahekohtu- ja vaidemenetlustes ja pankrotimenetluses.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.