Rohkema info nägemiseks:

Sergei Käärd

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MAIROM EST OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Mairom EST loodi 15. detsembril 2014. aastal ning tegevust alustati 2015. aasta aprillis. Alates 01.01.2017 on osaühing Mairom EST registreeritud käibemaksukohustuslasena. Ettevõtte põhitegevusalaks on ehitus- ja siseviimistlustööd. 2022. aastal müügitulu puudus. Samuti puudusid kulud. Investeeringuid põhivarasse ei toimunud. Töötajaid osaühingul ei olnud ning juhatuse liikmele tasusid ega muid soodustusi ei makstud. Järgmisel majandusaastal jätkatakse sama tevusalaga ning loodetakse leida uusi kliente.

Dropdown

kõik artiklid

LÄÄNE-HARJU VALD, KLOOGA ALEVIK, METSA TN 13 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamin
ssb.ee
Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja remondiks vastavalt 2022.a. majandustegevuse aastakavale. 2023.a. plaanis on viia läbi tööd vastavalt 2023.a. majandusetegevuse aastakavale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.