Rohkema info nägemiseks:

Valeria Kiisk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
fondid, sihtasutused

REDGATE ADVISORY SERVICES OÜ tegevusaruanne 2022

Redgate Advisory Servises OÜ alustas tegevust 04.05.2016. Ettevõtte tegutseb finantsnõustamise valdkonnas, osana Redgate Capital AS-i grupist. Aruandeperioodil oli ettevõttes 11 töötajat, kellele maksti töötasudeks kokku 344 110 EUR. Juhatuse liikmetele aruandeperioodil väljamakseid ei tehtud ja muid soodustusi ei võimaldatud.

Dropdown

kõik artiklid

MONTMORENCY OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Montmorency on 2016. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on valdusfirmade tegevus ja investeeringute juhtimine. OÜ's Montmorency puudusid 2022. a
ssb.ee
OÜ Montmorency on 2016. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on valdusfirmade tegevus ja investeeringute juhtimine. OÜ's Montmorency puudusid 2022. aastal töötajad. 2023. aastal jätkatakse põhitegevusalaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.