Rohkema info nägemiseks:

Silver Jaanus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

GARAAŽIÜHISTU MOTOTALL MTÜ tegevusaruanne 2022

Garaažiühistu Mototall on asutatud 15. juunil 1998. aastal. Ühistu põhitegevuseks on Kose-Uuemõisas Aia 1 asuvate garaažide haldamine (EMTAK-i kood 68321). 2022. aastal piirdus tegevus elektrikulu vahendamisega. Garaažiühistu Mototall majandusaasta lõpus oli ühistul 99 liiget ning juhatus kolmeliikmeline. Palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele ja teistele liikmetele töötasusid ega muid tasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

H.E.N.S & ISA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ H.E.N.S ja ISA on asutatud 23.aprillil 2015.a. Ettevõte tegeleb mööbli tootmisega. Juhatusse kuulub 2 liiget, kellele aruandeaastal maksti töötasu summas 19
ssb.ee
OÜ H.E.N.S ja ISA on asutatud 23.aprillil 2015.a. Ettevõte tegeleb mööbli tootmisega. Juhatusse kuulub 2 liiget, kellele aruandeaastal maksti töötasu summas 19 032 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.