Rohkema info nägemiseks:

Sven Parkel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Koolitusprogrammid, Ettevõtluse arendamise nõustamisteenused

GEENIKESKUS SA tegevusaruanne 2022

(cid:127) 2022.a. peamiseks tegevuseks oli 21. Geenifoorumi korraldamine. 2022.a. Geenifoorum viidi läbi füüsilise ja digitaalse üritusena ja toimus 2.-3 septembril 2022.a. Tegemist on Baltikumi suursündmusega, mis annab suurepärase võimaluse regioonis kontaktide loomiseks ja uuendamiseks. Oma interdistsiplinaarse ulatuse tõttu tõi Geenifoorum 2022 kokku 21 väljapaistvat eksperti Euroopast ja USAst, et arutada valdkonna edusamme. Kajastati mitmesuguseid teemasid, nagu personaliseeritud meditsiin psühhiaatrias, mikrobioomi ja populatsiooni genoomika, Parkinsoni tõbi ja epigeneetika. (cid:127)

Dropdown

kõik artiklid

HORISONT HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Horisont Holding on asutatud 2020 aasta novembris. Ettevõtte põhitegevusalaks on juhtimisalane nõustamine ja projektijuhtimine. 2022 aastal oli Horisont Hol
ssb.ee
OÜ Horisont Holding on asutatud 2020 aasta novembris. Ettevõtte põhitegevusalaks on juhtimisalane nõustamine ja projektijuhtimine. 2022 aastal oli Horisont Holding OÜ käive 14 550 eurot ning majandusaasta kasumiks kujunes 14 290 eurot. Tegevjuhtkonna liikmele tasu ei makstud ja lepingulised töötajad puuduvad. Järgneva majandusaasta eesmärgiks on käibe kasvatamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.