Rohkema info nägemiseks:

Arno Nilender

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

CR3AT1VE OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid OÜ Cr3at1ve asutati 01.09.2016.a. Olulisemad aruandeaasta jooksl toimunud sündmused OÜ Cr3at1ve juhatus koosneb ühest liikmest. 2023. aastal OÜ Cr3at1ve -is ei olnud makstud töötasu. Tulevikuplaanid Järgmisel aastal jätkab OÜ Cr3at1ve toimunud tegevust kui selle juures planeerib ka uute tegevusallade otsimist.

Dropdown

kõik artiklid

ULATA ABIKÄSI MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ alustas 2022 veebruaris koostööd Tallinna Toidupangaga. Selle raames moodustati Tallinna Missio koguduse baasil vabatahtlike meeskond ning koguti poodidest
ssb.ee
MTÜ alustas 2022 veebruaris koostööd Tallinna Toidupangaga. Selle raames moodustati Tallinna Missio koguduse baasil vabatahtlike meeskond ning koguti poodidest toitu, mida jagati vähekindlustatud inimestele nimekirjade alusel. 2023 jätkati eelpoolmainitud tegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.