Rohkema info nägemiseks:

Maarja Berkmann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

LINNUMÄE TALL OÜ tegevusaruanne 2022

Linnumäe Tall OÜ tegevusteks 2022 aastal oli ratsahobuste tallide tegevus. Müügikäive 2022 majandusaastal oli 0 € ning ärikahjum oli 92 €. Juhatuse liikmetele 2022 aastal töötasu ei makstud. 2023 aastal planeeritakse tegevuste jätkamist samas valdkondades.

Dropdown

kõik artiklid

HIIUMAA RATSASPORDIKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Hiiumaa Ratsaspordiklubi on mittetulundusühing, millel on seisuga 31.12.2022 a. 18 liiget. Olulisemad tegevused 2022. a. olid noorsportlastele treeningtingimus
ssb.ee
Hiiumaa Ratsaspordiklubi on mittetulundusühing, millel on seisuga 31.12.2022 a. 18 liiget. Olulisemad tegevused 2022. a. olid noorsportlastele treeningtingimuste loomine ja treeningute korraldamine klubile kuuluvatel välisväljakutel ja sisemaneezis. Teostati sisemaneezi välisseinte survepesu. Rahalised vahendid laekusid põhiliselt, liikmemaksudest ning vara rendist. 2023. aastal kavatseb Hiiumaa Ratsaspordiklubi jätkata seniste tegevustega. Hiiumaa Ratsaspordiklubi töötajatele ja juhatuse liikmetele töötasu ei ole makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.