Rohkema info nägemiseks:

Marina Meshalkina

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ESTMAR COSMETIC OÜ tegevusaruanne 2023

Estmar firma tegevus 2023. aastal hõlmas kosmeetikatoodete ja iluteenuste reklaamimist, koolituste ja veebiseminaride korraldamist ning personali otsimist. Firma Estmar kavatseb tulevikus tegeleda klientide leidmise ja turundusstrateegiate väljatöötamisega ning pakkuda nõustamist reklaami ja äriarenduse küsimustes. Samuti reklaamida kosmeetikatooteid ja iluteenuseid, korraldada koolitusi ja veebiseminare ning tegeleda personali otsimisega.

Dropdown

kõik artiklid

ALL TIME BEAUTY OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ ALL TIME BEAUTY põhitegevuseks on eriarstiabi osutamine. 2023. aastal moodustas OÜ ALL TIME BEAUTY müügitulu 459 252 euro. OÜ All TIME BEATY brutokasumiks
ssb.ee
OÜ ALL TIME BEAUTY põhitegevuseks on eriarstiabi osutamine. 2023. aastal moodustas OÜ ALL TIME BEAUTY müügitulu 459 252 euro. OÜ All TIME BEATY brutokasumiks kujunes 5 803 euro. Personal OÜ ALL TIME BEAUTY keskmine töötajate arv majandusaastal oli 7 töötajad. 2023.aastal moodustasidettevõtte tööjõukulud 69 906 euro. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ ALL TIME BEAUTY põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.