Rohkema info nägemiseks:

Mati Kungla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ERKUN EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Erkun Ehitus 2022 majandusaasta lõppes kasumiga, mille arvelt kaeti varasema perioodi kahjum ja viidi omakapital vastavusse seaduse nõuetega. Aruandeperioodis teeniti peamine müügitulu hakkepuidu müügist. Samuti jätkati tegevust varasemal tegevusalal, milleks on elamute ja mitteealamute ehitus. Samuti teeniti müügitulu enda või üüritud tehnika rendileandmisest. Aruandeperioodil oli äriühingul üks palgaline töötaja. Juhtorganitele tasu ei makstud. Äriühing on jätkuvalt tegutsev ning 2023 majandusaastal planeeritakse jätkata senistel tegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

MK & KA TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

MK & KA Teenused OÜ on 2020.aastal asutatud erakapitalil põhinev äriühing. Ettevõtte põhitegevusalaks on kaubavedu maanteel 2022 aasta müügitulu oli 59 609 eur
ssb.ee
MK & KA Teenused OÜ on 2020.aastal asutatud erakapitalil põhinev äriühing. Ettevõtte põhitegevusalaks on kaubavedu maanteel 2022 aasta müügitulu oli 59 609 eurot 2022 aasta tööjõukulud kokku olid 10193 eurot , ettevõttes töötas keskmiselt üks töötaja. Ettevõte jätkab tegutsemist 2023.aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.