Rohkema info nägemiseks:

Kaspar Porosaar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TRENDAX GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Trendax Grupp on kodumaisel kapitalil põhinev ettevõtte, mis keskendub eelkõige Eestis esmaregistreeritud mootorsõidukite ostmisele ning müümisele.

Dropdown

kõik artiklid

YMCMB OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ YMCMB on kodumaisel kapitalil põhinev ettevõtte, mis keskendub eelkõige Eestis esmaregistreeritud mootorsõidukite ostmisele ning müümisele. 2021a. Euribori t
ssb.ee
OÜ YMCMB on kodumaisel kapitalil põhinev ettevõtte, mis keskendub eelkõige Eestis esmaregistreeritud mootorsõidukite ostmisele ning müümisele. 2021a. Euribori tõus, tooraine kallinemine ja kiirenev inflatsioon tõid kaasa majanduslanguse, mis andis tugevalt tunda ka kasutatud sõidukite turul. Turu aktiivsus kahanes kõvasti, sest tarbijate ebakindluse tõttu langes tehingute hulk massiliselt - tarbijate igakuiste kulude suurenemise tõttu eelistasid paljud auto ostmist ja/või müümist edasi lükata. Eelnev tõi kaasa väikse majandusaasta kahjumi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.