Rohkema info nägemiseks:

Priit Rusalepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TEATER VANEMUINE SÜMFOONIAORKESTRI MUUSIKUTE LIIT tegevusaruanne 2022

Teater Vanemuine Sümfooniaorkestri Muusikute Liit (lühidalt VSOML) asutati 29.jaanuaril 2021.aastal eesmärgiga esindada tööandja ees (SA Teater Vanemuine) orkestris töötavate muusikute huve ning arendada koostööd teiste Eestis tegutsevate kutseliste sümfooniaorkestritega ametiühingu tasandil. 2022. aastal toimus VSOML-i liikmeskonna jätkuv laienemine, lahendati jooksvaid probleeme.Toimusid korralised kohtumised SA Teater Vanemuine Muusikaosakonna juhtidega ning tehti selgitustööd ametiühingu otstarbe kohta nii töötajate kui Muusikaosakonna juhtide seas. 2023. aastal on eesmärgiks 2006.

Dropdown

kõik artiklid

TAPA LINNA ORKESTER MTÜ tegevusaruanne 2022

Tapa Linna Orkester MTÜ on kollektiivi Tapa Linna Orkester juriidiline keha. Tapa Linna Orkester on Tapa kultuurikojas tegutsev puhkpilliorkester, mis pakub või
ssb.ee
Tapa Linna Orkester MTÜ on kollektiivi Tapa Linna Orkester juriidiline keha. Tapa Linna Orkester on Tapa kultuurikojas tegutsev puhkpilliorkester, mis pakub võimalust huvitegevuseks noortele ja täiskasvanutele. Orkester teeb regulaarselt 2-3 korda kuus proove ning annab aastas vähemalt 2 täispikka kontserti. Lisaks esineb kollektiiv tähtsamatel Tapa valla üritustel ning osaleb ka erinevatel puhkpillimuusika festivalidel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.