Rohkema info nägemiseks:

VALGA LINNAVALITSUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1044; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGA LINNAVALITSUS kohta arvamuslugu!"

Suur tänu, Aili! Ilusat puhkust!

Täna on viimane tööpäev meie armsal kolleegil Ailil! Aili Värtoni kohta võib kahtlemata öelda: ta on meie maja raudvara ja püsivuse supernäide. Sügisel täitus 55 aastat päevast, mil Aili äsja keskkooli lõpetanuna tollases Valga Rajooni raamatukogus ametisse asus, alguses rändfondi, kuue aasta möödudes juba komplekteerimisosakonna juhatajana. Seda ametit on ta pidanud tänase päevani. Pidulikul koosviibimisel […] The post Suur tänu, Aili! Ilusat puhkust! appeared first on Valga Keskraamatukogu.

Loe algallikast valgark.ee

Dropdown

kõik artiklid

1. mai raamatukogu suletud

Seoses kevadpühaga on Valga keskraamatukogu 1. mail suletud. Vabandame ebameeldivuste pärast! The post 1. mai raamatukogu suletud appeared first on Valga Keskra
valgark.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.