Rohkema info nägemiseks:

Relika Alliksaar Williams

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TARKONOK MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Tarkonok pakub häkatonidel, kiirenditel mentori teenust. Startup, uus-ettevõtlusega alustamise tuge, nõustamist. Uue toote turule toomise nõustamist, sh arenduspartnerite leidmisel, nii teadusarnedustegevusteks kui ka ettevõte-ettevõte koostöös. Lisaks toetame kutsekoolide noorte projekte, rohetehnoloogiad ja rohepöördeks vajalikud tegevused, nende analüüsid.

Dropdown

kõik artiklid

CARDIS RD OÜ tegevusaruanne 2023

Cardis RD OÜ on 09.07.2020 loodud ettevõte. Ettevõtte tegevuslaks on ruumide rent. 2023. aasta lõpu seisuga ei vasta ettevõtte netovara nõuetele, kuna peamisel
ssb.ee
Cardis RD OÜ on 09.07.2020 loodud ettevõte. Ettevõtte tegevuslaks on ruumide rent. 2023. aasta lõpu seisuga ei vasta ettevõtte netovara nõuetele, kuna peamiselt on tegeletud korterite ettevalmistamisega (renoveerimine ja remont) välja rentimise eesmärgil. 2024. aastal on plaanis korterid välja rentida ning siis hakkab ka laekuma renditulu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.