Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Tamme

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused, tarkvaraarendusteenused

LOGIC TECHNOLOGIES OÜ tegevusaruanne 2022

Logic Technologie OÜ põhitegevusala on programmeerimine ja ettevõttel on stabiilne koht IT teenuste valdkonnas. Aruandeperioodi müügitulu oli 212751 eurot. Ettevõtte juhtimisega tegeleb juhatuse liige. Dividende ei makstud. Ettevõte on jätkuvalt tegev ja 2023. aasta eesmärk on kliendibaasi laiendamine ja teenuste mahu suurendamine.

Dropdown

kõik artiklid

HARD WORK CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Hard Work Capital OÜ kanti Äriregistrisse esmakordselt 31.01.2011.a. Osaühingu põhitegevusalaks on juhtimisalane nõustamine. Hard Work Capital OÜ omakapital o
ssb.ee
Hard Work Capital OÜ kanti Äriregistrisse esmakordselt 31.01.2011.a. Osaühingu põhitegevusalaks on juhtimisalane nõustamine. Hard Work Capital OÜ omakapital on 1 099 645 EUR, millest osakapital moodustab 2600 EUR. Aruandeperioodil töötajaid ei olnud. Juhatus on ühe liikmeline, juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.