Rohkema info nägemiseks:

Reimo Kukk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PLEKK JA VALTS OÜ tegevusaruanne 2022

PLEKK JA VALTS OÜ on loodud aastal 2015. Ettevõtte põhitegevusalaks on valts- ja plekkkatuste paigaldamine. Lisaks paigaldame vihmaveesüsteeme, katuseaknaid, katuse turvaelemente, korstnamütse. Teeme ka kohtparandusi. Vastavalt vajadusele teostame katuse alustööd sarikate ehitusest alusroovi paigaldamiseni. Meie eesmärk on tagada korrektne ja kvaliteetne paigaldus ning kliendi rahulolu. Kõrvaltegevusena pakume ka üldehitustöid. Sest tavaliselt tahetakse erinevaid teenuseid saada ühest kohast. 2016 aasta sügisel alustasime töökoja arendamisega. Seadsime sisse kantimispingi ja giljotiini.

Dropdown

kõik artiklid

KUUNOOL OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte Kuunool OÜ rendib tünnisauna. Esimesel tegevusaastal osteti üks tünnisaun, mis mahutab kaheksa inimest ja kaks järelkäru. Lisaks omandati doomenid kuum
ssb.ee
Ettevõte Kuunool OÜ rendib tünnisauna. Esimesel tegevusaastal osteti üks tünnisaun, mis mahutab kaheksa inimest ja kaks järelkäru. Lisaks omandati doomenid kuumtunn.ee ja kuumtünn.ee. Lähitulevikus on plaanis laiendada renditoodete valikut. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.