Rohkema info nägemiseks:

Angela Sarapuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
hobusekasvatus, ratsutamistarbed

IT SKETCH OÜ tegevusaruanne 2022

IT Sketch OÜ põhitegevusalaks on 3D mudelite loomine. 2022. aastal ettevõtes majandustegevust ei toimunud. Majandusaastal ei investeeritud materiaalsetesse põhivaradesse. Ettevõte ei ole teinud 2022. aastal arengu- ja uurimisprojektidega seotud kulusid ning neid ei planeerita ka järgnevateks majandusaastateks.

Dropdown

kõik artiklid

HOBUTEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Hobuteenused OÜ tegeleb mitmesuguste hobustega seotud tegevustega. Põhitegevuseks on ratsutamise hobivõimaluse pakkumine nii lastele kui täiskasvanutele ning se
ssb.ee
Hobuteenused OÜ tegeleb mitmesuguste hobustega seotud tegevustega. Põhitegevuseks on ratsutamise hobivõimaluse pakkumine nii lastele kui täiskasvanutele ning seda just maalähedaselt. Ratsutamise algõpe nii lastele kui täiskasvanutele. Süvendatud treeningud neile, kes seda soovivad. Sünnipäevade ja teiste tähtpäevade pidamine Kalaoja talus. Ratsamatkad, reesõidud. Hobuste majutusteenus. Hobujalutusteenus kliendi soovitud asukohas (sünnipäevad, laadad, vabaõhu üritused).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.