Rohkema info nägemiseks:

Sven Saar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Lahendused, Looduskivid, ehitus ja kinnisvara

PRIORE OÜ tegevusaruanne 2022

Möödunud majandusaastat võib lugeda õnnestunuks, kuid ette vaadates tuleb kohandeda muutlike oludega ja teatava ebanäärsusega tuleviku osas. Lõppenud majandusaastal oli ettevõttel mitmeid suuremahulisi tellimusi, mis said edukalt täidetud. Plaanis on jätkata müügitegevusega koduturul, suund on jätkuvalt ekspordi suurendamisele ja teenuste valiku laiendamisele. Välisriikides ettevõtte filiaale ei ole ja nende loomist lähiajal kavas ei ole. Peamisteks tegevusvaldkondadeks on looduskivimaterjalide töötlemine, müük ja paigaldusteenuse osutamine, haljakatuste materjalide kasvatamine, müük ja

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, TOOMPUIESTEE 11A KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Toompuiestee 11A tegeleb korterelamu Toompuiestee 11A üldkasutavate ruumide ja välisterritooriumi hooldamise korraldamisega.
ssb.ee
KÜ Toompuiestee 11A tegeleb korterelamu Toompuiestee 11A üldkasutavate ruumide ja välisterritooriumi hooldamise korraldamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.