Rohkema info nägemiseks:

KODUKANT JÄRVAMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 398; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KODUKANT JÄRVAMAA MTÜ kohta arvamuslugu!"

KODUKANT JÄRVAMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

1996. aasta 17. oktoobril asutatud mittetulundusühingu põhikirjaline eesmärk on tähtsustada külaelu ning toetada kohaliku arengu protsesse Järvamaa külades – toetada koolituste ja nõustamise kaudu oma kodukohast hoolivaid ja maaelu väärtustavaid inimesi, märgata ja tunnustada tegijaid.

Aruandeaastal ühing korraldas ja viis läbi: (cid:127) 1 üldkoosoleku (cid:127) 3 juhatuse koosolekut (cid:127) „Aasta Sädeinimene“ 2023 konkursi (cid:127) Koostöös SA Järvamaaga 8 kohtumisõhtut "Kriisiks valmis" – neist 3 Paide linnas, 3 Järva vallas ja 2 Türi vallas.

(cid:127) Kodukant Järvamaa juhatuse kohtumise Eesti Külaliikumise Kodukant juhatusega (cid:127) Seminari „Kodukant – Järvamaa kogukondade ja KOV-ide ühendaja" (cid:127) Kodanikualgatuse tublimate tunnustamise koostöös SA Järvamaaga

Ühingu juhatuse liikmed või ühingu esindajad osalesid: (cid:127) Järvamaa vabaühenduste nõukoja liikmena Järvamaa Arengustrateegia 2035 kodanikuühiskonda puudutavatel kokkusaamistel (cid:127) Liikumine Kodukant üldkoosolekul (3x) (cid:127) Eesti Külaliikumine Kodukant Aasta küla konkursi hindamiskomisjoni vastuvõtul Albu külas ja tunnustamissündmusel Sadalas.

(cid:127) Arukate külade veebiseminaridel (cid:127) Maakondliku Kohaliku omaalgatuse programmi hindamiskomisjoni töös.

(cid:127) Maakondliku koordinaatori kaudu "Teeme ära“ talgute korraldustoimkonnas 31.12.2023 seisuga on ühingul 32 liiget, neist 10 juriidilist isikut ja 22 üksikliiget.

Ühingut juhib 5-liikmeline juhatus.

Aruande aastal juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasusid ja muid tasusid makstud ei ole.

KODUKANT JÄRVAMAA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.