Rohkema info nägemiseks:

LOODUSHOIU ÜHING LUTRA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 215; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOODUSHOIU ÜHING LUTRA kohta arvamuslugu!"

LOODUSHOIU ÜHING LUTRA MTÜ hetkeolukord

Juba 215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Loodushoiu Ühing Lutra asutati 07. jaanuaril 1997.a ja kanti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 12. märtsil 1997.a

Mittetulundusühing Loodushoiu Ühing Lutra põhikirja järgseks tegevuseks on loodusteaduslike uurimistööde (rakenduslikud uurimistööd ja ekspertiisid) ning sellealase koolituse (loengud, seminarid, praktikumid, ekskursioonid jm. täiendõpe) teostamine, toetamine ja korraldamine ning loodusteadusliku informatsiooni kogumine ning selle kasutamine looduse kaitse ja looduslike ressursside õige kasutamise huvides.

2022 aastal jätkusid tööd Eesti Riikliku Keskkonnaseire Looduse Mitmekesisuse Seire alamprogrammi projekti: “Jõevähi seire” täitmisel.

LHÜ Lutra teostas täpsustavaid uuringuid Pärlijõel ja osales liigikaitse korralduslikel arutelukoosolekutel. Koostati ekspertarvamus Valgejõe kaitsealal saarma kaitse vajadustest seoses sõjaväe keskpolügooni arendustega.

Osaleti eksperttööde teostajana rahvusvahelises töörühmas (WAMBAF) projektis Eesti kopraeksperdina ja osaleti kopraalase käsiraamatu väljaandmise töödes.

2022. aastal jätkati andmete kogumine poolveeliste imetajate kohta ja mitmete liikide kaitse korraldamiseks.

2023. aastal jätkub tegevus samadel põhimõtetel ja suundades. Peamine tähelepanu pööratakse loodushoiu põhimõtete rakendamisele Eesti veeökosüsteemide kaitsele ja inimese poolt tugevasti mõjustatud vooluveekogude korrastamisele. e

Jätkatakse foto- ning filmimaterjali ja loodusteadusliku info kogumist vajalike õppematerjalide koostamiseks ning täiendõppe läbiviimist loodushoiu probleemide tutvustamiseks.

Juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikme tegevust ei tasustatud.

LOODUSHOIU ÜHING LUTRA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.